Blogdečiji rođendan

ESCAPE ROOM PROSLAVA RODJENDANA U NOVOM SADU

Ponestalo vam je ideja kako da proslavite rođendan?

U ovom članku ćemo se potruditi da vam objasnimo zašto bi bilo zanimljivo da narednu proslavu rođendana organizujete u nekim od naših escape room igara.

INOVATIVNA ZABAVA

Escape room igra će biti je jedno totalno drugačija proslava rođendana za decu od 10 godina, tinejdžere ali i odrasle ljude 🙂

Odaberite scenario za bekstvo iz sobe iz naše ponude i nađite se u totalno novim ulogama sa vašim prijteljima, porodicom ili kolegama sa posla. Zabava, adrenalin, smejanje i plašenje su zagarntovani! 

Escape Room igre su još uvek nova stvar kod nas. Mnogi su čuli za ovaj vid zabave ali ogroman broj ljudi se još uvek nije oprobao u ovoj zabavi. Verovatno će većina učesnika u vašoj grupi isprobati ovu igri po prvi put, ali čak i da su već odigrali veliki broj igara, svako escape room iskustvo je potpuno drugačiji doživljaj, tako da će i njima biti zabavno.

Escape room je timska igra dizajnirana za grupe od 2 do 6 učesnika. Soba je puna zagonetki koje morate savladati kako biste rešili glavnu misiju sobe. Zagonetke u igri će staviti na test vaše detektivske ali i druge sposobnosti. Za savladavanje prepreka, neophodan je timski rad, komunikacija, snalažljivost, opažanje, koncentracija i mnogo drugih faktora. Zadatak vašeg tima je da rešite sve zagonetke i pobegnete iz sobe u roku od 60 minuta. 

Doživljaj iz eskejp rum igre je nešto o čemu ćete sigurno dugo pričati, pogotovo ako prvi put igrate.

SVI MOGU DA UČESTVUJU U IGRI

Ono što je veliki plus escape room igara je što apsolutno svi mogu da učestvuju i nije vam potrebna nikakva priprema, osim da zakažete termin.

Igra nema nikakvo ograničenje po pitanju starosti, nivoa obrazovanja, visine, težine i drugih faktora. Ovo je savršena prilika da isključite telefone na sat vremena i da se upustite u jednu avanturu u kojoj ćete vi i vaši prijatelji biti u glavnim ulogama.

Naši Game Master-i će vas dočekati i u par minuta vam objasniti koji je vaš zadatak u igri koju odaberete.

POBOLJŠANJE TIMSKOG RADA I KOMUNIKACIJE

Mnoge virtuelne i realne igre su veoma zabavne ali jako često one ne uključuju previše komunikacije, timskog rada i ne nadograđuju ove veštine.

Za razliku od igara koje možete igrati sami i bez saradnje sa drugim učesnicima, u escape room igri je obavezno da funkcionišete kao ekipa jer su zadaci koncipirani tako da su obično potrebne barem dve osobe da savladaju zagonetku.

Igranjem escape room igara, nesumnjivo ćete poboljšati neke veštine. Naučićete da razmišljate pod pritiskom, da donosite brze i dobre odluke, da bolje i jasnije komunicirate sa ostalim ljudima a usput ćete se zabaviti sa svojim društvom u jednom scenariju u kojem se nikada ne biste našli u realnom životu.

ADRENALIN JE ZAGARNTOVAN

Proslave rođendana u escape room igri nikada nisu dosadne. 

Od trenutka kada zakoračite u sobu, vaših 60 minuta kreće da otkucava. Primetićete da je soba puna nekih čudnih tragova i zaključanih predmeta, ne znate odakle da krenete a vaše vreme već polako ističe.

Ova trka sa vrememom će vas do kraja igre držati u akciji. Neki zadatak ćete rešiti brzo a neki će vas namučiti da će vam možda trebati i mala pomoć od našeg Game Mastera.

Osećaj kada uspete da rešite celu misiju je neprocenjiv!

KOJE ESCAPE ROOM IGRE POSTOJE

Na raspolaganju vam se nalazi 9 različitih scenarija na naše dve lokacije u Novom Sadu.

LOKACIJA 1: Rumenačka 1, Sajmište, Novi Sad

Na našoj prvoj lokaciji na adresi Rumenačka 1 nalaze se tri igre: Testera (Saw), Da Vinčijev Kod, Pljačka Banke (La Casa De Papel).

SAW: Probudili ste se u jezivom mestu ne znajući kako ste tu dospeli. Polako vam se vraćaju poslednja sećanja od prethodnog dana. Neko vam se prišunjao iza leđa i omamio vas. Sada ste deo bizarne igre Džona Krejmera poznatijeg kao “The Jigsaw Killer”. Vi ne znate puno o njemu ali on zna puno toga o vama. Loše stvari koje ste radili u vašem životu danas dolaze na naplatu. Neka igra počne.

DA VINČIJEV KOD: Leonardo Da Vinči je kroz svoja čuvena dela ostavio veliki broj skrivenih tajni. Istraživač Robert Langdon koji je bio duboko involviran u razotkrivanju simbolike u Da Vincijevim radovima je misteriozno nestao! Sumnja se da je otkrio strogo čuvane tajne koje nije smeo da otkrije i da je sada zarobljen od strane religijskih fanatika iz drevnog tajnog društva. Od jednog pouzdanog izvora ste dobili lokaciju Lengdonove skrivene kancelarije u kojoj se bavio svojim najnovijim otkrićima. Morate nastaviti tamo gde je profesor stao. Vekovi istraživanja su sada u vašim rukama.

PLJAČKA BANKE: Vi ste grupa organizovanih lopova koja ima zadatak da opljačka glavni sef državne blagajne čije bezbednosne sisteme niko nikada nije uspeo da probije. Vaš insajder koji je duboko infiltriran u rad blagajne vam je ostavio puno skrivenih tragova i informacija pomoću kojih ćete doći do prostorije u kojoj se nalazi glavni sef, a onda ste prepušteni sami sebi. Dugo ste pripremali ovaj plan, sada je vreme da ga realizujete. Morate biti veoma brzi, pronicljivi i naravno oprezni. Rizikujete vaše živote ali potencijalna nagrada je ogromna – 3 MILIJARDE DOLARA!

LOKACIJA 2: Đorđa Nikšića Johana 17, Novo Naselje, Novi Sad

Na našoj drugoj lokaciji u skloništu na adresi Đorđa Nikšića Johana 17, nalazi se još šest igara: Hari Poter, Gospodar Prstenova, Conjuring, Pogrešno Skretanje, Crvenkapa i Mumija.

Ove igre će uskoro biti gotove pa ćemo više informacija o njima podeliti kroz naredne članke.

ZAKAŽITE PROSLAVU ROĐENDANA 

Vaš zadatak je da nas pozovete i zakažete termin koji vam odgovara, a ostalo prepustite nama 🙂

Preporučljivo je da proslavu rođendana zakažete što ranije možete, naročito ako je u pitanju veća grupa, kako biste osigrali termin koji vam odgovara, jer su termini često unapred rezervisani, naročito vikendom. Escape room isksutvo traje 60 minuta ali u dogovoru sa nama imate mogućnost da ostanete još 60 minuta nakon igre, ukoliko želite da organizujete tortu i posluženje.

Kontaktirajte nas na broj telefona 0616201226 kako bismo dogovorili sve detalje oko zakazivanja termina i organizacije rođendana.

Odaberite escape room igru za narednu proslavu rodjendana i nećete se pokajati 🙂

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment