Koje escape room igre imamo u ponudi?

Na našoj prvoj lokaciji na adresi Rumenačka 1 imamo 3 sobe: Pljačka Banke, Da Vinčijev Kod i Saw (horor).

Na našoj drugoj lokaciji na adresi Djordja NIkšića Johana 13 imamo 6 soba: Hari Poter, Gospodar Prstenova, Conjuring (horor), Crvenkapa, Pogrešno Skretanje (horor) i Egipat.

Na lokaciji Trg Republike 25 imamo 3 sobe: Gotika, Zatvorenik i Ukleta soba

Koliko dece može biti na rodjendanu?

U jednoj igri može biti od dvoje do maksimum šestoro dece. U zavisnosti koliki je ukupan broj dece, toliko escape room-ova treba rezervisati. Na primer ako na rodjendan dolazi njih 18, treba rezervisati 3 različite igre na istoj lokaciji gde bismo podelili decu u 3 tima po 6 igrača gde bi svaka grupa odigrala različitu igru.

Da li su sobe teške za decu?

Escape Room igra je namenjena za sve uzaste tako da ih mogu igrati i deca i odrasli. Naši Game Masteri nadgledaju svaku igru i ukoliko ekipi treba pomoć kako bi rešili misteriju do kraja oni su tu da im pomognu.

Da li deca mogu da igraju horor sobe?

Ukoliko deca žele da igraju horor sobe i vole da se plaše, mi ćemo prilagoditi nivo plašenja njihovom uzrastu i modifikovati efekte tako da im bude odgovarajući nivo.

Koja je cena i šta je uračunato?

Cena za jednu igru je ista za sve sobe. Cena za ekipu od dva člana je 4000 dinara, a za svakog dodatnog člana se doplaćuje 500 dinara. Maksimum igrača u jednoj sobi je 6, u tom slučaju je cena 6000 dinara.

U zavisnosti od ukupnog broja dece, možete sami izračunati cenu.

Na primer, ako dolazi 12 dece, podelili bismo ih u dve igre po 6 igrača, što bi bilo dve igre po 6000 dinara, ukupno 12000 dinara.

U slučaju da dolazi 18 dece, podelili bismo ih u tri igre po 6 igrača, što bi bilo tri igre po 6000 dinara, ukupno 18000 dinara.

Ukoliko želite da ostanete 45 mnuta nakon igara u našem prostoru kako bi se slavljenik i družina poslužili tortom, picom, sokovima itd, zakup prostorije za posluženje se doplaćuje 3000 dinara.

U toku samih igara, praksa nije da roditelji budu prisutni u čekaonici ili kontrolnoj sobi, kako bi Game Masteri neometano mogli da nadgledaju igru i pomažu deci.

Ukoliko želite da dok deca igraju organizujete druženje sa ostalim roditeljima, u blizini našeg prostora se nalazi nekoliko kafića pa vam preporučujemo da tamo popijete piće dok deca ne završe igru.

Ukoliko vas interesuje opcija sa ostankom nakon igre na posluženju, obavezno nas pre rezervacije pozovite na telefon 0616201226 (radno vreme je od 13:00 do 21:00) kako bi proverili da li je prostorija za posluženje dostupna, odnoson da je neko drugi već nije zakupio u tom trenutku.

Posluženje donosite sami po vašem izboru, a mi ćemo vam obezbediti tanjiriće, čaše, viljuške, nož za tortu i naši Game Masteri će vam pomoći oko posluženja i čišćenja.

Broj dece nam ne morate javljati unapred, jer se plaćanje vrši nakon igre pa će se i cena korigovati ukoliko je bilo manje ili više dece, bitno je samo da rezervišete dovoljan broj soba i da nam u napomeni napišete da li ćete ostati na posluženju nakon igre.

Koliko ranije treba doći na igru?

Trebate doći tačno u vreme zakaznog termina. Molimo vas da ne kasnite ali i da ne dolazite mnogo ranije jer će pre vašeg termina biti igra u toku i moraćete da čekate jer naši Game Masteri vode igre koje su zakazane pre vašeg termina.

Koliko traje escape room rodjendan?

Escape Room igra traje 60 minuta. Ukoliko dolazite samo na igru, računajte da će rodjendan trajati izmedju 60 i 80 minuta, koliko je igračima potrebno da savladaju igre plus vreme koje je predvidjeno za objašnjavanje pravila i slikanje u sobi nakon igre.

Ukoliko pored igre od 60 minuta ostajete i na posluženju nakon igre 45 minuta računajte da će rodjendani trajati 105 minuta.

Koliko ranije treba da rezervišemo?

Nema pravila jer rezervacije funkcionišu po principu ko prvi rezerviše, njegov termin. Na našem sajtu možete videti dostupne termine za sve sobe za sve datume.

Kako mogu da rezervišem?

Na našoj početnoj stranici imate izlistane sve sobe koje imamo. Kada odaberete neku od igara, na stranici ćete ispod opisa sobe imati kalendar sa svim dostupnim terminima za sve datume.

Radimo svakog dana u nedelji i termini su u 13h, 15h, 17h, 19h i 21h.

Nemojte da vas buni što na primer Hari Poter Soba kreće u 17:15 a Gospodar Prstenova u 17:30, ukoliko je u pitanju rodjendna ili grupa koja zajedno dolazi, svi će početi u isto vreme u 17h.

Možete videti koji su slobodno termini za željeni datum i potom uneti podatke za termin. Tražiće se da uneste: ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona i napomenu u kojoj samo možete napisati da je u pitanju rodjendan, broj dece (okvirno), i u slučaju da želite da ostanete sat vremena nakon igre, napišite nam i to.
Ukoliko vam je na sajtu pisalo da ste dobro popunili i uneli ste pravi mail, stićiće vam potvrda i na mejl da ste uspešno rezervisali (proverite i spam folder ako ne stigne u inbox).

Ne morate nam ništa dodatno javljati osim u slučaju da želite da otkažete.